|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#61 |
|
Senior Member
Bywalec
![]() |
Dzięki. Przy okazji jeszcze raz dziękuję wszystkim za oddanie głosów
Co do zbiornika to mam dylemat. Otóż z akwarium coraz gorzej.. Krasnorosty nie ustępują, akwarium już wygląda tragicznie. Przez brak czasu związany z sesją egzaminacyjną zaniedbałem aranżację jeszcze bardziej. Pojawiły się dodatkowo zielenice mimo, że akwarium pracuje teraz na dwóch filtrach (FZN-3 i Fluval405). Najbliżej mi jest chyba do przebudowy tej aranżacji. Tzn myślę nieco zmienić jeden bok, bo wydaje mi się za bardzo symetryczna ta aranżacja no i przy okazji zleję wszystkie zarażone korzenie EasyCarbo i może przerzucę się na mieszankę RO jak tylko przyjdzie filtr z konkursu |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Junior Member
Nowy
![]() |
mi się podoba jest bardzo podoba dużo roślin dla bardzo śliczne akwa mi się osobiście podoba
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Senior Member
Akwarysta
![]() |
Bardzo ciekawy aranz taki podwodny chaos głębia którą osiągnąłeś jest imponująca , 10/10
Pozdrawiam.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Lq3JJpwt4_c Bo U Nos Drzymie fest Siyła , Drzymie Srogi Potyncjał! GŮRNY ŚLŮNSK/OBERSCHLESIEN/HORNI SLEZSKO/SILESIA SUPERIOR Ostatnio edytowane przez bidzis004 ; 02-09-2010 o 04:40. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Senior Member
Akwarysta
![]() |
Akwarium jest niesamowite. Naprawde ma to COŚ. Jeśli o mnie chodzi to jest akwarium roku 2009 !
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Senior Member
Bywalec
![]() |
Dzięki za odwiedziny i za miłe słowa
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Senior Member
Weteran
![]() |
Jak pisałem na Twoim blogu, akwarium piękne. Podoba mi się mroczny klimat panujący w akwarium, dopasowanie roślin, fajny układ drewna...
Jeśli chodzi o Akwarium Roku, to mój głos poszedł na Twój zbiornik, uważam, że zasługuję na to miano. Będę trzymał kciuki za wygraną Maciek
|
|
|
#67 |
|
Senior Member
Bywalec
![]() |
Dziękuję za oddanie głosów na moje akwarium w konkursie Akwarium Roku 2009. Na pewno przełoży się to na dalszą pracę i samozapał w tworzeniu nowych aranżacji
Co do samego akwarium to niestety już jest w stanie rozsypki. 80% korzeni jest wyciągnięte a samo akwarium pełni rolę przechowalni roślin na nowe pomysły. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Senior Member
Weteran
![]() |
Serdeczne gratulacje!
Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu aranżacji oraz wielu podobnych sukcesów akwarystycznych! Pozdrawiam!
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|