|
|
|||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Bywalec
![]() |
Witam!
po dość długiej przerwie zacząłem przeglądać to forum ponownie Mam kolumny Altus 140 i poszukuje dobrego do nich wzmacniacza ciężko znaleźć a na allegro tak do konca nie chce kupować bo nigdy nie wiadomo co sie dostanie... Szukam sprzętu polskiej produkcji, bo najlepsza. Unitra czy Diora mnie interesuje i tu moje pytanie. czy jest ktoś z woj. Opolskiego lub okolic kto ma taki sprzęcik działający, odpowiedniej mocy do moich altusów na sprzedaż? temat nie był odpowiedni pod dział "kupie" bo tam przecież mowa o artykułach akwarystycznych. więc trafia tutaj |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Rekin
![]() |
Mialem taki sprzęt , i masz racje najlepszy wzmacniacz będzie polskiej produkcji, przy wzmacniaczu wyjściowej mocy 2x60W polskiej firmy Fonica ,prawie wylatywały mi szyby z okien.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Nowy
![]() |
jesli to jeszcze aktualne to sprzedaje radmora wzmacniacz 5412 i korektor 5471. u mnie to gralo na altusach 80 i mialo spory zapas mocy, wszystkiego nie wykorzystywalem bo stare membrany niestety
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|